_edited.jpg

MITÄ TARJOAMME?

Missiomme on luoda ammattimaiset verkkosivut vaivattomasti ja edullisesti, kasvattaa asiakasmäärää sekä kartoittaa uusia markkinoita - Luoda yrityksellesi kasvua!

Palvelumme on aina kiinteähintaisia ilman yllätyskuluja.

Verkkosivut alkaen 349€ +alv.

-

Osamaksulla 32,90€ /12kk

Designers Working

VERKKOSIVUJEN SUUNNITTELU

Sinun Sivut

Oli tarpeesi sitten kokonaan uudet sivut tai vanhojen päivittäminen, me ratkaisemme ongelman. Me luomme aina perinteisistä sivuista verkkokauppa ratkaisuihin. Näyttävillä sekä toimivilla verkkosivuilla erottautuu kilpailijoista. Hinnat alk. 349€ +alv. tai osamaksulla 32,90€ /12kk +alv.

Stock Computer

VISUAALINEN ILME & LOGO

Sinun Brändi

Luomme sinulle näyttävät ja muista erottuvat sivut. Me suunnittelemme toiveidesi mukaan niin sivujen Visuaalisen Ilmeen kuin uuden Logon. Haluamme tehdä sivuistasi sinun näköiset, kuunnella visioita ja toteuttaa unelmasi. Logo €99 +alv, Visuaalinen ilme 79€ +alv. Yhdessä 149€ +alv.

Computer Tutorials

YLLÄPITO & MUOKKAUS

Pidä sivusi ajan tasalla

Ylläpito & Muokkaus -palvelulla pidät sivustosi ajan tasalla sekä varmistat sivujen toimivuuden. Sivujen muokkaaminen voi olla aina päivittäisestä vuosittaiseen. Me huolehdimme sivuston ylläpidosta, jotta sinun ei tarvitse huolehtia näiden huollosta. Hinnat alk.19,90€ /kk.

Code on Laptop Computer

SEO

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla tavoitat asiakkaasi vaivatta. Hyvällä SEO strategialla ohitat kilpailijasi Google haussa ja saavutat enemmän myyntiä. Jotta yrityksesi näkyvyys on ajan tasalla, on tärkeää, että SEO on ajan tasalla. SEO alk. 129€ +alv. (vain VERKKOSIVUKONE.COM asiakkaille).

Computer with Graph

FACEBOOK-, INSTAGRAM- JA GOOGLE -MAINONTA

Kasvata myyntiä ja näyvyyttä

Haluatko kasvattaa myyntiä ja näkyvyyttä?

Tähän ratkaisuna tarjoamme yrityksille Facebook-, Instagram- ja Google -mainostamisen suunnittelun ja luomisen. Määritämme markkinointibudjetin sinun ehdoilla.

Hinnat alk. 99€ +alv.

Young Businesswomen

YRITYKSEN PERUSTAMINEN

Oma yritys

Mietityttääkö yrityksen perustamisen byrokraattiset asiat tai yhtiömuodon valitseminen. Me autamme sinua valitsemaan oikean yhtiömuodon sekä autamme byrokraattisissa asioissa kuten yrityksen rekisteröimisessä.

Hinnat alk. 49€ +alv.

Computer Tutorials

MARKKINATUTKIMUS

Liiketoiminnan mahdollisuudet

Onko sinulla uusi liikeidea, mietit uusille markkinoille siirtymistä tai nykyisen liiketoiminnan kasvattamista toisessa kaupungissa tai maassa? Me kartoitamme potentiaaliset markkinat ja kasvumahdollisuudet. Hinnat pohjautuvat tuntityöhön ja yhteisten päämäärien tavoittamisen perusteella, ei yllätyskuluja.

Businesswoman on Phone

ASIAKASHANKINTA

Liiketoiminnan kasvattaminen

Haluatko kasvaa ja tavoittaa uusia asiakkaita? 
Hoidamme myyntityön puolestasi!
Me tarjoamme uusi asiakas -hankintaa ja -kartoitusta, luomme kontakteja ja kasvatamme myyntiä. Hinnat pohjautuvat aina ennalta sovitusti projektikohtaisesti, ei yllätyskuluja.

Yitystuotteet_edited.jpg

YRITYSTUOTTEET JA MAINOSLAHJAT

Mainosta brändiäsi

Haluatko erottautua yrityskentästä näyttävillä ja laadukkailla yritystuotteilla tai antaa erityisiä mainoslahjoja. Me toteutamme tarpeesi aina t-paidoista kahvimukeihin. Vaatteet ovat aina kestävän kehityksen mukaisesti valmistettuja, näytä muille että olet vastuullinen ja välität.

Ota yhteyttä jo tänään, niin kasvutarinasi voi alkaa!